Ontdek Jouw Matchende Actie Pakket

 

Een heerlijk borrelpakket

Een borrel is geen goede borrel zonder een lekker borrelpakket. Iedereen moet iets te drinken en te eten hebben op een borrel. De kans is anders best groot dat mensen vroegtijdig zullen vertrekken en de gesprekken niet echt van de grond komen. Een goed borrelpakket helpt gesprekken opgang en verhoogd bovendien de gezelligheid. Het maakt niet uit of je borrelt samen met collega’s, vrienden, familie of gewoon alleen, een lekker borrelpakket is een must tijdens elke borrel.

Actie pakketten

Losse droge worsten

Kies zelf je worsten uit in ons volledige assortiment.

Bier en worst borrelpakket

Er zijn verschillende soorten borrelpakketten. Om te beginnen is er het borrelpakket met bier en worst. Dit borrelpakket is voornamelijk geschikt voor borrels met veel mannen. Daarnaast is dit borrelpakket ook geschikt om cadeau te doen aan bierliefhebbers. Het bier en worst borrelpakket bestaat uit zes of acht heerlijke best-seller worsten. Deze heerlijke droge worsten worden gecombineerd met twee tot zes IPAs van La Source. La Source is in België een van de bekendste opkomende craft brouwerijen op dit moment als het gaat om IPAs. Voor de liefhebbers van dit borrelpakket is het mogelijk om te kiezen voor het standaard bier & worst pakket of voor bier & worst pakket XL.

Droge worst borrelpakket

Droge worst borrelpakket

Het tweede borrelpakket bestaat uit een aantal heerlijke droge worsten. Denk aan: droge worst everzwijn, droge worst naturel, droge zwarte peper, etc. Stuk voor stuk zijn dit droge worsten die door veel van onze klanten worden gekocht. Bovendien selecteren wij altijd droge worsten voor onze borrelpakketten die door onze klanten met 5/5 sterren worden beoordeeld. Zo weten wij zeker dat wij onze klanten de beste en lekkerste droge worsten aanbieden. Voor het droge worst pakket kan er worden gekozen uit acht, tien of twaalf worsten. Voor deze worsten geldt overigens dat de smaak het beste tot zijn recht komt nadat de worst goed gerijpt is.

Het perfecte borrelpakket

Ons derde borrelpakket is het beste borrelpakket voor thuis. Dit borrelpakket is ideaal wanneer er mensen thuis over de vloer komen. Met in totaal acht verschillende droge worsten is er aan iedereen gedacht. Zo bestaat dit pakket onder andere uit een worst met Franse kaas, een gerookte worst, een worst met hazelnoten en zelfs een worst die gekruid is met zwarte peper. Kortom, voor iedereen wat wils. Het fijne van dit perfecte borrelpakket is dat iedereen kan genieten van de unieke smaken uit Frankrijk. Om helemaal in de Franse stemming te komen is lekkere Franse fles wijn aan te raden bij dit borrelpakket.

Geef een borrelpakket cadeau

Naast dat het natuurlijk lekker is om zelf te genieten van een paar heerlijke droge worsten is het ook leuk om een ander een borrelpakket cadeau te doen. Voor iemand die echt van Franse droge worsten houdt is er het verrassingspakket. Dit pakket bestaat uit zes of twaalf droge worsten die door onze experts worden geselecteerd voor dit borrelpakket. Met het verrassingsborrelpakket wordt het cadeau echt een unieke en verrassende smaakbeleving. Met de 100% tevredenheidsgarantie op dit borrelpakket weet je zeker dat je altijd goed zit. Het verrassingsborrelpakket is ideaal voor mensen die graag eens een Franse droge worst willen proeven en voor de Franse droge worsten liefhebbers.